Dimasys logo
Start nu met data van Dimasys

Modules

 • Operationele rapportage

Categorie

 • ERP

Integration Type

 • On-Premise

Dimasys

De integratie

BrightAnalytics connecteert vlekkeloos met Dimasys en 250 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele gegevens in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen.

Dankzij de vele integraties kan BrightAnalytics een visuele laag creëren bovenop alle data, en een 360°-overzicht van de hele organisatie bieden.

BrightAnalytics zet de data van Dimasys automatisch om in duidelijke en krachtige dashboards, grafieken en rapporten. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Dimasys

Dimasys biedt een ERP-systeem voor groothandels en digitaliseert de bedrijfsprocessen en ondersteunt specifieke taken zoals verkoop, bestellingen, voorraadbeheer, dienstverlening, productie, financiële administratie en E-business.

Ward Rooseleer Bestuurder Contimac
Heb je een financiële basiskennis, dan is het een heel makkelijke en intuïtieve tool.
– Ward Rooseleer, Bestuurder
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.