Cegid logo
Start nu met data van Cegid

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

Cegid

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Cegid en verschillende boekhoud-, ERP- en CRM-pakketten. Hierdoor kan het BrightAnalytics-platform alle relevante data centraliseren in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Cegid wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Cegid

Cegid vergemakkelijkt de facturatie waardoor u tijd wint in het dagelijks beheer van uw onderneming. De software biedt een oplossing om facturen en betalingen eenvoudig online te beheren.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo