Carerix logo
Start nu met data van Carerix

Modules

 • Financiële rapportage
 • Operationele rapportage

Categorie

 • CRM

Integration Type

 • Custom API

Carerix

De integratie

BrightAnalytics connecteert vlekkeloos met Carerix en 250 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform.

Ons platform voor management rapportage biedt intuïtieve en visueel krachtige dashboards die direct inzicht geven in de prestaties van uw bedrijf. Zo krijgt u een 360° overzicht van de hele organisatie, zodat u de vinger aan de pols kunt houden en snel gefundeerde strategische beslissingen kunt nemen.

Ontdek de verschillende rapportage mogelijkheden in BrightAnalytics:

En nog veel meer!

Over Carerix

Carerix is een recruitment software die het gehele proces van werving en selectie ondersteunt, evenals uitzendwerk en detachering.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“De data wordt gevisualiseerd in heldere cashflow rapporten en geven zowel het management als ook de aandeelhouders op continue basis een inzicht in de financiële resultaten van het bedrijf.”
– Philippe Van Den Bossche, CFO Services Manager (VGD)
House of Talents logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe sluit ik BrightAnalytics aan op mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.