Baan logo
Start nu met data van Baan

Modules

 • Financiële rapportage
 • Cash rapportage

Integration Type

 • On-Premise

Baan

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat professionals toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Baan software en transformeert deze data in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards. Al uw financiële rapporten zijn meteen beschikbaar en bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf:

En zoveel meer!

Over Baan

Baan software is oorspronkelijk ontwikkeld in de late jaren 1970 en werd later overgenomen door Infor. De software biedt oplossingen voor zowel finance als ERP. De Baan software laat bedrijven toe hun financiële processen te beheren en biedt daarbij ook logistieke integraties. Daarnaast integreert Baan verschillende bedrijfsprocessen inclusief productie, CRM, boekhouding en HR.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo
 • Wat is management rapportage?

  Management rapportage is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch, groeiend techbedrijf. Het is ons doel om bedrijven te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Houd de veranderende bedrijfsomgeving bij en groei snel en duurzaam.

 • Is BrightAnalytics een oplossing voor complexe bedrijven?

  BrightAnalytics is een oplossing voor elke bedrijf: complex of niet complex. De oplossing groeit mee met het bedrijf. Voor bedrijven met veel complexiteit zoals meerdere bedrijven, verschillende munteenheden, consolidatie, … is BrightAnalytics ideaal.

 • Wat is financiële rapportage?

  Financiële rapporten geven inzicht hoe het bedrijf ervoor staat, in dit geval met de focus op de financiële status.