IFS-logo
Start nu met data van IFS

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP

IFS

Over IFS

IFS is een Zweedse multinational die ERP, EAM en ESM ontwikkelt en levert aan diverse bedrijven. IFS biedt in de eerste plaats oplossingen voor bedrijven die zich bezighouden met de productie en distributie van goederen, de bouw en het onderhoud van activa, en het beheer van dienstverlenende activiteiten.

Over BrightAnalytics

BrightAnalytics centraliseert zowel financiële als operationele data in één tool, en zet deze gegevens om in heldere en krachtige dashboards.

Ons managementrapportage platform genereert automatisch interactieve rapporten, grafieken en scorecards die meteen inzicht geven in de prestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics biedt een 360° overzicht van de hele organisatie, aangezien zowel financiële als operationele KPI’s op elk moment en op elke plaats kunnen worden geraadpleegd.

Ontdek de rapportage mogelijkheden in BrightAnalytics:

En nog veel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo