Start nu met data van Argusoft

Categorie

  • CRM

Argusoft

Argusoft is een software en consultancy bedrijf die accountants begeleid doorheen het digitaliseringsproces, met een focus op het bouwen van software voor de dienstensector. Argusoft verhoogt de efficiëntie van het administratief en boekhoudkundig beheer voor KMO’s.

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Argusoft en vormt een visuele schil over zowel financiële als operationele data. De ijzersterke en duidelijke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf. Van overzichtelijke tabellen en advanced charts tot heatmaps en geomapping, de sterke visualisaties van BrightAnalytics laten u toe efficiënt onderbouwde strategische beslissingen te maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo