Planacy en BrightAnalytics gaan een strategisch partnership aan

Om hun respectieve klantenaanbod te versterken, gaan Planacy en BrightAnalytics een strategisch partnership aan. Samen vullen ze elkaars platformen aan en bieden ze twee naadloos geïntegreerde softwares: BrightAnalytics biedt een intuïtief platform voor geconsolideerde financiële rapportering en managementrapportering, en Planacy een voor data-gedreven financiële planning.

“We zijn verheugd om samen te werken met Planacy om onze klanten te helpen met complexere budgetteringsbehoeften door middel van een naadloze two way-sync integratie” zegt Lode Bogaert, mede-oprichter van BrightAnalytics.

Planacy is de afgelopen jaren sterk gegroeid en is uitgegroeid tot hét Scandinavische platform voor data-gedreven budgettering, forecasting en planning. Op zijn beurt heeft BrightAnalytics met zijn platform in heel Europa veel succes geoogst. Het Belgische bedrijf, dat onlangs is uitgebreid naar Scandinavië met een kantoor in Stockholm, deelt Planacy’s visie op hoe klanten moeten werken met bedrijfsbeheer en creëren daarom samen een geïntegreerd productaanbod.

“BrightAnalytics heeft een systeem ontwikkeld dat zowel op mij als op de markt indruk maakt. Met dezelfde mindset en passie als Planacy, om als best-of-breed bedrijf meer waardecreërend werk te faciliteren, zie ik de samenwerking met vertrouwen tegemoet”, zegt Jimmy Stenqvist Evegård, CEO bij Planacy.

BrightAnalytics heeft een uitgebreide reeks connectoren voor bedrijfssystemen en geïntegreerd met Planacy krijgt ook de financiële en analyseafdeling van de klant de beschikking over een innovatieve, krachtige, intuïtieve en samenhangende oplossing voor budgettering, prognoses en planning.

“Budgettering is iets dat in elk bedrijf anders kan worden gedaan en verschillende niveaus van complexiteit kent. Een budgetteringstool die complexe budgetteringen aankan, is een product dat op zichzelf staat en we zijn dan ook erg blij met de samenwerking met Planacy. Samen kunnen we klanten helpen met financiële planning en geconsolideerde rapporteringspakketten”, aldus Lode Bogaert.

De afgelopen twee jaar hebben veel bedrijven en ondernemingen voor heel wat uitdagingen gestaan, wat in combinatie met een steeds veranderende wereld de behoefte heeft doen toenemen om snel gegevens van goede kwaliteit te kunnen verzamelen en consolideren, en bijgewerkte prognoses te kunnen opstellen om betere en meer proactieve beslissingen te kunnen nemen.

“Dit partnerschap betekent dat we een onverslaanbaar aanbod creëren voor bedrijven die meer datagedreven willen werken met financiële planning, rapportering en bedrijfsbeheer. Het betekent ook dat Planacy, samen met BrightAnalytics, de stap zet naar landen als België en Nederland, wat spannend is”, besluit Stenqvist Evegård.

Planacy budgetting sotware_BrightAnalytics partner

Meer over Planacy

Planacy is opgericht in 2015 en is een Zweeds SaaS-bedrijf dat is ontwikkeld met de visie om datagedreven en manuele en tijdsintesieve taken betreffende financiële planning te vereenvoudigen.

Door proactiever en waardecreërend te werken met budget, forecasting en planning, draagt Planacy bij aan beter geplande en succesvollere bedrijven en ondernemingen. Met een innovatief en krachtig platform en meer dan 100 klanten heeft Planacy zich gevestigd als het toonaangevende best-of-breed systeem voor data-gedreven budgettering, forecasting en planning.

BrightAnalytics_Management rapportering

Meer over BrightAnalytics

BrightAnalytics is een innovatief SaaS-bedrijf dat in 2014 in België werd opgericht en een intuïtief platform ontwikkelt voor financiële en operationele consolidatie en rapportering.

Vandaag hebben ze meer dan 500 klanten in meer dan 10 landen, 35 werknemers in België en Zweden, en een jaarlijkse groei van bijna 100%. Met meer dan 120 connectoren voor boekhoud-, bedrijfs- en CRM-systemen bieden zij een snelle onboarding en voortdurend bijgewerkte en betrouwbare gegevens voor betere analyses en besluitvorming.

Lid worden van ons groeiend partnernetwerk?

  • Wie is BrightAnalytics?

    BrightAnalytics is een dynamisch, groeiend techbedrijf. Het is ons doel om bedrijven te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Houd de veranderende bedrijfsomgeving bij en groei snel en duurzaam.

  • Wie is het doelpubliek van BrightAnalytics?

    BrightAnalytics richt zich op de financiële profielen in de organisatie die zich bezig houden met rapportering. Onze focus ligt op de CEO’s en CFO’s binnen de organisatie.

  • Wat is management rapportage?

    Management rapportage is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.