HR Analytics wordt eindelijk kinderspel

Partena Professional en BrightAnalytics slaan de handen in elkaar en nemen HR analytics onder de loep!
“Er is nood aan een gebruiksvriendelijke rapporteringstool om tot duidelijke inzichten en aanbevelingen te komen in het HR beleid en om richting en strategie te bepalen.” – Partena Professional.

Niet enkel finance en cash maar ook HR data

Naast finance en cash rapportering is HR analytics even noodzakelijk.  Partena Professional merkte en duidelijke vraag in de markt op vlak van HR rapportering: “Er is nood aan een gebruiksvriendelijke rapporteringstool om tot duidelijke inzichten en aanbevelingen te komen in het HR beleid en om richting en strategie te bepalen.”

HR rapportering zorgt in het algemeen voor veel frustraties bij ondernemingen. Vaak staan ze niet ver met HR analytics of HR rapportering. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld koppelingen met boekhoudsystemen en ERP-systemen. Voor HR rapportering gaan bedrijven veelal eigen systemen opzetten met het opladen van een .csv of xls-file en een eigen datawarehouse linken aan BI-tools. Dit is echter tijdrovend, en veelal zijn er specialisten nodig om een weg te vinden in de massa aan data. Daarbij is het vaak moeilijk om data gesynchroniseerd te krijgen en speelt de beveiliging van de vaak gevoelige data nog een extra belangrijke rol.

BrightAnalytics als deel van de oplossing

Partena Professional wenst zijn klanten verder te ondersteunen om voorbereid te zijn op de toekomst. “Samen met BrightAnalytics willen we deze noden aanpakken en een intuïtieve en flexibele tool aanbieden aan onze klanten.” De nieuwe en intuïtieve HR Analyticsmodule die zich op het BrightAnalytics platform bevindt, biedt een gebruiksvriendelijke manier om data te raadplegen zonder dat er een IT of data expert aan te pas komt. Zowel de analyse van personeelsgegevens als de grafische weergaven ervan worden kinderspel.

360 graden overzicht over de hele organisatie

BrightAnalytics biedt op zijn beurt de mogelijkheid om een 360° overzicht over de hele organisatie te hanteren. De HR module die 3 rapporteringdomeinen omvat (Heacount, Absenteïsme en Compensation & Benefits) kan perfect uitgebreid worden met geïntegreerde finance, sales en zo verder. Bijkomende rapporten kunnen steeds worden toegevoegd op een relatief eenvoudige manier.

Partena Professional logo

Over Partena Professional

Partena Professional is een dienstverlener die focust op ondernemerschap en human resource management. Partena Professional ondersteunt en begeleidt starters, KMOs en grote ondernemingen in hun administratieve procedures en HR-beleid. De diensten omvatten onder andere het beheer van human resources en kinderbijslag, medisch onderzoek bij afwezigheid, opleidingen en meer.

logo flower

Over BrightAnalytics

BrightAnalytics is dé tool voor intuïtieve, betrouwbare en snelle geconsolideerde management rapportering. Zowel financiële, operationele als cash data worden gecapteerd in het platform en bieden instant heldere inzichten in de prestaties van bedrijven. Op deze manier wordt er een 360° overzicht over de hele organisatie geboden en kunnen gebruikers op elk moment op elke plaats zowel financiële als operationele KPIs van de organisatie raadplegen.

Deel worden van ons groeiend partnernetwerk?

  • Wat doet BrightAnalytics?

    Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

  • Wie is het doelpubliek van BrightAnalytics?

    BrightAnalytics richt zich op de financiële profielen in de organisatie die zich bezig houden met rapportering. Onze focus ligt op de CEO’s en CFO’s binnen de organisatie.

  • Wat is management rapportage?

    Management rapportage is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.