BrightAnalytics versnelt expansie in Europa met opening nieuw kantoor in Rotterdam

2024 05 15 Bright Analytics Rotterdam CalvinoProductions Magnetme 6 min

BrightAnalytics versnelt expansie in Europa met opening nieuw kantoor in Rotterdam

Rotterdam, Nederland – BrightAnalytics, de Belgische SaaS scale-up die gespecialiseerd is in het automatiseren van geconsolideerde management reporting, heeft met trots haar nieuwste kantoor geopend in Rotterdam. Deze strategische uitbreiding is een belangrijke stap in hun bredere internationaliseringsstrategie.

Na een succesvolle lancering op de Nederlandse markt vanuit België, was het openen van een lokale hub in Rotterdam een logische volgende stap. Veel Nederlandse bedrijven uit diverse sectoren maken inmiddels gebruik van het innovatieve reporting platform van BrightAnalytics. Het nieuwe kantoor, gevestigd in het moderne en centraal gelegen Little C complex, benadrukt de ambitieuze groei en internationaliserings doelen van het bedrijf. Onder leiding van Emiel Vercambre (Country Launcher The Netherlands) en Jonathan Ballieu (VP Global Sales) zal een deskundig lokaal team de Nederlandse markt verder ondersteunen en uitbreiden.

Veel bedrijven grijpen nog steeds terug naar foutgevoelige Excel sheets of complexe business intelligence tools om hun geconsolideerde management reporting op te bouwen. Het BrightAnalytics platform biedt bedrijven de mogelijkheid om met hun eigen financiële kennis zelf de rapportering in handen te hebben.

De oprichters, Merijn Demuynck, Lode Bogaert en Olivier Seynhaeve, zijn trots op de indrukwekkende groei van BrightAnalytics in de afgelopen 10 jaar. Naast het hoofdkantoor in Roeselare zijn er nu ook hubs in Stockholm, Oslo en Rotterdam, met Kopenhagen gepland voor later dit jaar. Deze uitbreiding onderstreept BrightAnalytics positie als marktleider en hun toewijding aan zowel bestaande als nieuwe klanten, zowel in Nederland als wereldwijd.

BrightAnalytics blijft innoveren, wat ook blijkt uit de recente toevoeging van verschillende apps die de financiële rapportage mogelijkheden uitbreiden naar operationele en ESG-rapportage. Met de toevoeging van ESG kunnen klanten nu sneller een duidelijk inzicht krijgen in gerichte besluitvorming op het gebied van duurzaamheid.

 

 

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch, groeiend techbedrijf. Het is ons doel om bedrijven te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Houd de veranderende bedrijfsomgeving bij en groei snel en duurzaam.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe sluit ik BrightAnalytics aan op mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.