BrightAnalytics op Exact Live Rotterdam Ahoy 2024

BA

Exact Live 2024

BrightAnalytics is op 19 juni aanwezig op stand 63 in de Ahoy in Rotterdam voor Exact Live 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om met ons in contact te komen. Wat kun je verwachten?

Exact Live is hét evenement waar mkb’s, accountants en bedrijfssoftware elkaar versterken. Of je nu ondernemer, accountant, finance professional of docent bent, er is voor elk wat wils op Exact Live.

Kom op woensdag 19 juni naar Rotterdam Ahoy en doe nieuwe inzichten op door middel van meer dan 30 inspirerende sessies. Ontmoet Exact partners en ontdek de nieuwste innovaties in de markt zoals BrightAnalytics. We geven een sessie waarin je leert over het verbeteren van je managementrapportage met onze software.

Via de volgende link kun je gratis tickets krijgen:
https://bit.ly/44xdXez

 

 

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Wie is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is een dynamisch, groeiend techbedrijf. Het is ons doel om bedrijven te helpen hun managementrapportageprocessen te stroomlijnen. Houd de veranderende bedrijfsomgeving bij en groei snel en duurzaam.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe sluit ik BrightAnalytics aan op mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.