Start nu met data van Lean Interactions

Modules

 • Financiële rapportage

Categorie

 • ERP
 • Finance

Lean Interactions

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Lean Interactions en centraliseert zowel financiële als operationele data. De intuïtieve en visueel sterke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bouw- of productiebedrijf en automatiseren de management rapportering.

 • Volg de performantie van werven op de voet op
 • Vergelijk de prestaties van verschillende vestigingen
 • Maak uw top 10 best verkochte producten
 • En zoveel meer!

Met BrightAnalytics heeft u een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

Ontdek de vele rapporteringsmogelijkheden:

Over Lean Interactions

Lean Interactions biedt software oplossingen aan voor de bouw- en installatie sector. Dit software bedrijf neemt zowel de offertes als planning onder de loep, alsook de planning en meer. Daarbij focust Lean Interactions ook op de productie industrie en levert ERP oplossingen op maat.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“De boekhoudpakketten van onze buitenlandse vestigingen, met andere munteenheden, waren snel geïntegreerd. ”
– Gilles Desmet, Product & Finance
Stas logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.