FiAdPro logo
Start nu met data van FiAdPro

Modules

 • Financiële rapportage

Categorie

 • Finance

Integration Type

 • On-Premise

FiAdPro

De integratie

BrightAnalytics sluit naadloos aan op FiAdPro en vele andere boekhoud-, ERP- en CRM-systemen. Het platform centraliseert gemakkelijk alle data die u nodig hebt in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om tot de meest waardevolle inzichten te komen.

De data uit FiAdPro kunnen op het BrightAnalytics platform worden omgezet in overzichtelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, zodat u een compleet overzicht krijgt van uw financiële prestaties. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar, zodat u realtime inzicht krijgt:

En nog veel meer!

Over FiAdPro

FiAdPro is een boekhoudkundige integratie die het beheer van budgetten en regularisaties automatiseert.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Dat BrightAnalytics kan connecteren met quasi elk boekhoudpakket, was voor ons een extra troef.”
– Tom Bolsens, Financieel Verantwoordelijke
Van Wellen Group logo
 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Welke rapportage modules biedt BrightAnalytics aan?

  BrightAnalytics, het management rapportage platform, biedt 3 verschillende rapportage modules aan. De basis module omvat financiële rapportage, en kan uitgebreid worden met de cash en/of operationele rapportage modules.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe sluit ik BrightAnalytics aan op mijn pakket?

  Met onze BrightSync maken we verbinding met meer dan 280 gegevensbronnen. Een van de grootste USP’s van de oplossing is onze mogelijkheid om verbinding te maken met elk systeem.