BMD software_logo
Start nu met data van BMD Software

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage

Categorie

  • CRM
  • ERP
  • Finance

BMD Software

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit BMD Software worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en scorecards gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over BMD Software

BMD Software is een toonaangevende softwareproducent in Oostenrijk, en fabrikant van commerciële softwaretoepassingen die focust op bedrijven, boekhouders en auditors. Zowel office administratie software als een ERP modules maken deel uit van de BMD software oplossingen. Het bedrijf heeft momenteel klanten in Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Slovenië en Zwitserland.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Het grote voordeel is dat ze heel snel met heel veel systemen kunnen koppelen. Wij werken met twee totaal verschillende pakketten, een cloud-based en on-premise pakket, en toch slaagt BrightAnalytics erin om alle informatie in één beeld te vatten.”
– Thomas De Moore, Financial Controller
Alides logo