Admisol logo
Start nu met data van Admisol

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage

Categorie

  • Finance

Admisol

Over admisol

Admisol is een 100% cloud-based online boekhoudoplossing voor ondernemers en accountants, en biedt alle functies die u nodig heeft om uw boekhouding te optimaliseren, alsook het opstellen van een succesvolle webshop.

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Admisol en 120 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Admisol worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo