Adfinity_new logo
Start nu met data van Adfinity EASI

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

Adfinity EASI

De integratie

BrightAnalytics centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform, en laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit Adfinity worden in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Adfinity by Easi

Adfinity is een boekhoudsoftware die aangeboden wordt door EASI, en zowel financieel als commercieel beheer voor financiële managers onder de loep neemt. Deze software biedt toegevoegde waarde in de rapportering, automatisering en digitalisering van boekhoudkundige workflows én papierloos werken.

Ontdek ook de EASI integratie!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo