Start nu met data van Adfinity EASI

Categorie

  • Finance

Adfinity EASI

Adfinity is een boekhoudsoftware die aangeboden wordt door EASI, en zowel financieel als commercieel beheer voor financiële managers onder de loep neemt. Deze software biedt toegevoegde waarde in de rapportering, automatisering en digitalisering van boekhoudkundige workflows.

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met Adfinity en vormt een visuele schil over zowel financiële als operationele data. De ijzersterke en duidelijke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf. Van overzichtelijke tabellen en advanced charts tot heatmaps en geomapping, de sterke visualisaties van BrightAnalytics laten u toe efficiënt onderbouwde strategische beslissingen te maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo