Greyt en BrightAnalytics: Ondernemend Nederland versterken

Ondernemend Nederland versterken

8 oktober 2021, België, Roeselare

Wie is Greyt?

Greyt versterkt ondernemend Nederland met de beste CFOs en controllers, zodat iedere onderneming klein of groot succesvol kan groeien. “Dit vullen wij in op een manier die het beste past bij de uitdaging van de organisatie, parttime, fulltime, interim of op projectbasis.” vertelt Martijn Wassink, CEO en founder van Greyt. “Greyt maakt de toegang tot een top financial voor verschillende organisaties passend, maakbaas en betaalbaar.”

De partnership als deel van de oplossing

De partnership met BrightAnalytics sluit perfect aan bij deze doelstelling van Greyt en biedt een unieke meerwaarde waarbij CFO’s ultieme oplossingen kunnen aanleveren naargelang de noden van de scale-ups en MKB-ondernemers.

“Samen bieden we bedrijven inzicht in hun (finance) data en stemmen we de processen af op hun strategische doelstellingen.” vertelt Martijn.

Samen helpen we ondernemingen groeien

Bij BrightAnalytics is het onze missie om CFO’s, finance managers en financial controllers te helpen om de correcte beslissingen te nemen aan de hand van juiste inzichten. Dankzij ons intuïtief, betrouwbaar en snel rapportering platform, helpen we CFO’s doorheen de digitale processen en bieden we op maat gemaakte rapportering. Dit laat hen toe om alle financiële en operationele prestaties op de voet te volgen en gecontroleerd te groeien.

Over Greyt

Greyt versterkt directieteams met de beste CFO’s en controllers die ruim 15 jaar ervaring met zich meebrengen vanuit diverse scale-ups en multinationals. Dit doen we parttime, interim, fulltime of op projectbasis; net wat het bedrijf nodig is. Dat maakt de oplossing passend en betaalbaar. Onze insteek: op de lange termijn betrokken zijn. Zo bieden wij elke organisatie toegang tot de beste ervaring.

Over BrightAnalytics

BrightAnalytics, een cloud-based rapportering platform, automatiseert de complexe rapportering processen betreffende financiële, operationele en cash data. Dit biedt CFOs inzicht in de corporate performance van hun bedrijf en laat hen toe te focussen op het interpreteren van de data in plaats van het verzamelen ervan. BrightAnalytics brengt zowel financiële cijfers als strategische KPIs snel, eenvoudig en transparant tot elke betrokkene van een bedrijf.

Lid worden van ons groeiend partnernetwerk?

  • Wat doet BrightAnalytics?

    Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

  • Wie is het doelpubliek van BrightAnalytics?

    BrightAnalytics richt zich op de financiële profielen in de organisatie die zich bezig houden met rapportering. Onze focus ligt op de CEO’s en CFO’s binnen de organisatie.

  • Wat is management rapportage?

    Management rapportage is het verzamelen van data en deze visualiseren op een eenvoudige wijze.