BrightAnalytics op Exact Live Rotterdam Ahoy 2024

BA

Exact Live 2024

BrightAnalytics is op 19 juni aanwezig op stand 63 in de Ahoy in Rotterdam voor Exact Live 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om met ons in contact te komen. Wat kun je verwachten?

Exact Live is hét evenement waar mkb’s, accountants en bedrijfssoftware elkaar versterken. Of je nu ondernemer, accountant, finance professional of docent bent, er is voor elk wat wils op Exact Live.

Kom op woensdag 19 juni naar Rotterdam Ahoy en doe nieuwe inzichten op door middel van meer dan 30 inspirerende sessies. Ontmoet Exact partners en ontdek de nieuwste innovaties in de markt zoals BrightAnalytics. We geven een sessie waarin je leert over het verbeteren van je managementrapportage met onze software.

Via de volgende link kun je gratis tickets krijgen:
https://bit.ly/44xdXez

 

 

 • Wat is BrightAnalytics?

  BrightAnalytics is het meest intuïtieve, betrouwbare en snelle management rapportage platform die in alle behoeften op het gebied van management rapportage en consolidatie voorziet.

 • Wat doet BrightAnalytics?

  Het is ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te helpen groeien en hun ambities waar te maken door hen inzicht te bieden in de Corporate Performance van hun bedrijf. Daarvoor automatiseren wij de complexe rapporteringsprocessen van uw financiële, operationele en cash cijfers. Zo kan u te allen tijde de vinger aan de pols houden en sneller, maar gecontroleerd groeien.

 • Hoe werkt BrightAnalytics?
  1. Connecteer: BrightAnalytics legt connectie met boekhoud-, ERP- en CRM-systemen, en centraliseert alle data in het BrightAnalytics platform.
  2. Rapporteer: De standaard templates in BrightAnalytics zijn meteen instapkaar, maar kunnen ook aangepast worden naar ieders wensen.
  3. Analyseer: De management rapporten en dashboards bieden een schat aan informatie, en geven meteen helder inzicht in de cijfers van de gehele organisatie.
  4. Engageer: De duidelijke rapporten helpen de business strategie en de uitvoering ervan beter te stroomlijnen, en garanderen transparantie binnen het bedrijf.

 • Hoe verbind ik BrightAnalytics met mijn pakket?

  Dit kan enkel na contact met 1 van onze customer succes collega’s. Zij vormen de brug tussen klant en business analisten, zo verloopt de connectie van uw pakketten vlekkeloos.