PowerOfficie-logo-off
Start nu met data van PowerOffice

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • Finance

PowerOffice

Over PowerOffice

PowerOffice is een Noors boekhoudpakket dat bedrijven en accountant helpt bij hun financieel management. Dit platform biedt een overzicht van de belangrijke factoren binnen een bedrijf, zoals facturering en betalingen, helpt bij het beheer van tijdsregistratie en zorgt voor een effectieve en eenvoudige samenwerking met accountants.

De integratie

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest inclusieve inzichten te komen.

De data vanuit PowerOffice wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertelt het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële rapporten direct beschikbaar:

En zoveel meer!

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en creëert er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo