Start nu met data van Oras (Organi)

Categorie

  • Finance

Oras (Organi)

Oras is een boekhoudsysteem ontwikkeld door Organi, een IT leverancier van software, hardare en ICT diensten. Het Oras boekhoudsysteem is een financieel pakket die boekhoudkundige verrichtingen semi-automatiseert, uitgebreide managementrapportage via Qlikview opmaakt en meer. De software focust vooral op middelgrote en grote ondernemingen en accountantskantoren.

BrightAnalytics legt connectie met Oras (Organi) en vormt een visuele schil over zowel financiële als operationele data. De intuïtieve en visueel sterke dashboards bieden instant inzicht in de situatie van uw bedrijf en automatiseren uw management rapportering. U krijgt een 360° overzicht over de gehele organisatie, zodoende kan u steeds de vinger aan de pols houden en snel onderbouwde strategische beslissingen maken.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“BrightAnalytics is nu al mijn favoriete tool en ik heb nog maar het topje van de ijsberg ontdekt, ik kijk al uit naar het verder optimaliseren van onze rapporten.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo