Start nu met data van KPD

Modules

  • Financiële rapportage
  • Cash rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

KPD

KPD ontwikkelt producten specifiek voor de bouw en constructie industrie, en biedt de mogelijkheid elke fase van het bouwproject te managen, van logistiek beheer en dispatching tot HR activiteiten. Daarbij zorgen consultants ervoor dat de software oplossingen volledig afgestemd zijn op de dagelijkse werking van het bedrijf.

BrightAnalytics connecteert met KPD en centraliseert op deze manier al uw financiële en operationele data op één enkel platform. Dit biedt u inzicht in de meest recente cijfers en geeft instant een overzicht over de gehele organisatie.

 

Volgens Dries Devroe, CFO van Verhelst groep:
“Dankzij de rapportering van BrightAnalytics kunnen we de performantie van onze werven beter opvolgen, meerwerken capteren en doorfactureren.”

VerhelstGroup testimonial BrightAnalytics
Een probleem op een werf kunnen we niet laten liggen. Een bedrijf als het onze moet kort op de bal spelen. Dankzij BrightAnalytics kunnen we dat.
– Dries Devroe, CFO
Lees meer…
logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 100 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!