KPD logo
Start nu met data van KPD

Modules

  • Financiële rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

KPD

De integratie

BrightAnalytics legt vlekkeloos connectie met KPD en 120 andere systemen, en centraliseert alle financiële en operationele data in één enkel platform. Dit laat u toe deze cijfers eindeloos te combineren om tot de meest waardevolla inzichten te komen.

De data vanuit KPD wordt in duidelijke en interactieve dashboards, grafieken en rapporten gegoten op het BrightAnalytics platform en vertellen het ware verhaal achter de cijfers. In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

 

Volgens Dries Devroe, CFO van Verhelst groep:
“Dankzij de rapportering van BrightAnalytics kunnen we de performantie van onze werven beter opvolgen, meerwerken capteren en doorfactureren.”

 

Over KPD

KPD ontwikkelt producten specifiek voor de bouw en constructie industrie, en biedt de mogelijkheid elke fase van het bouwproject te managen, van logistiek beheer en dispatching tot HR activiteiten. Daarbij zorgen consultants ervoor dat de software oplossingen volledig afgestemd zijn op de dagelijkse werking van het bedrijf.

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!