Fishbowl logo
Start nu met data van Fishbowl

Modules

  • Financiële rapportage
  • Operationele rapportage

Categorie

  • ERP
  • Finance

Fishbowl

De integratie

BrightAnalytics maakt zowel verbinding met Quickbooks als met Fishbowl en centraliseert alle data in één enkel platform. Zo kunt u deze cijfers eindeloos combineren om real-time inzicht te krijgen in de financiën en bedrijfsprestaties van uw organisatie.

BrightAnalytics zet de data uit Fishbowl automatisch om in heldere en interactieve dashboards, grafieken en rapporten, en creëert een visuele laag bovenop uw gegevens.

Door het plug & play-aspect van het BrightAnalytics-platform kunt u deze rapporten en dashboards ook eenvoudig zelf maken, zonder tussenkomst van specialisten of consultants. Het aanbrengen van wijzigingen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. kan gemakkelijk door uzelf worden afgehandeld.

In BrightAnalytics zijn al uw financiële en operationele rapporten meteen beschikbaar:

En zoveel meer!

Over Fishbowl

Fishbowl is een software die zich richt op het beheer van productie en magazijn voor Quickbooks, Xero en meer… De functionaliteiten omvatten, maar zijn niet beperkt tot, voorraadbeheer, arbeid en job tracking, en orderbeheer, en .

logo flower

Waardevolle data connecteren

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“En omdat de tool rechtstreeks connecteert met ons boekhoudpakket via een automatische synchronisatie, weten we dat de cijfers altijd accuraat zijn.”
– Ralph Van Tongelen, Finance Manager
November Five logo